Пол Мескал се издига в класацията на Холивуд, актьорът ще

...
Пол Мескал се издига в класацията на Холивуд, актьорът ще
Коментари Харесай

Обявиха кой актьор ще играе новия Гладиатор

Пол Мескал се издига в класацията на Холивуд, артистът ще взе участие във втората част на кино лентата на Ридли Скот " Гладиатор ".

Новината беше доказана извънредно за Deadline, като източници, близки до плана, споделиха на изданието, че Мескал преговаря за водеща роля в продължението.

Първата част, с присъединяване на Ръсел Кроу в ролята на Максимус и Хоакин Финикс в ролята на Комодус, имаше голям триумф както измежду публиката, по този начин и измежду критиците и завоюва цели пет награди Оскар.

Въпреки че през годините имаше диалози за продължение, не бяха показани солидни проекти, само че всичко това се промени предходната година, когато режисьорът потвърди, че се приготвя продължение.

Що се отнася до Мескал, източници споделиха, че 26-годишният артист е един от първите, които са седнали със Скот на преговорната маса.

Въпреки че режисьорът се срещна с доста други гении, те споделиха, че Мескал е най-хубавият избор.

Което си е същинско достижение, като се имат поради някои от другите артисти, които се явили за ролята.

Мескал няма да продължи ролята на римския военачалник на Ръсел Кроу, трансформирал се в гладиатор. 

Вместо това продължението се концентрира върху Луциус, наследник на Лусила (Кони Нилсен) и племенник на Комодус, който беше погубен от Максимус пред очите на детето.

Действието на кино лентата ще се развива години след първия, когато Луциус е пораснал и без подозрение събитията от първия филм ще имат голяма роля върху живота му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР