Пол Макартни е най-известен с работата си заедно с Джон

...
Пол Макартни е най-известен с работата си заедно с Джон
Коментари Харесай

Пол Макартни и неговата подмладяваща рутинна тренировка

Пол Макартни е най-известен с работата си дружно с Джон Ленън, Джордж Харисън и Ринго Стар в The Beatles

Пол Макартни и Дейв Грол

Ливърпулсаката четворка промени съвсем сама лицето на известната музика. Днес надали има човек по света, който да не знае кои са The Beatles.

Докато за жалост трябваше да се сбогуваме с Джон Ленън и Джордж Харисън прекомерно рано, Макартни е музикално настоящ и деен както постоянно. 80-годишният Пол стана най-възрастният реализатор, който в миналото е бил хедлайнер на фамозната Pyramid Stage в Гластънбъри преди няколко седмици. Той изскочи на сцената с силата на 21-годишен юноша и изкара двучасов сет, до момента в който свиреше на бас, китара с шест струни, укелеле и пиано, с цел да напомни няколко класики на Бийтълс и селекция от по-нови Wings-песни, както и солови шлагери.

Докато гледаме по какъв начин Маккартни прави чудеса на сцената, откриваме умопомрачително, че гласът му е изцяло неизменен от безмилостното време, и че походката му към момента е толкоз гъвкава и енергична както преди.

Естествено, откакто видяхме Маккартни да излиза на сцената с гъста коса, изглеждайки с най-малко 20 години по-млад от действителната възраст на която е, доста от нас се чудеха каква е неговата загадка.

Както се оказва, музикалната легенда в действителност крие няколко странни трикове в ръкава си.

Както може да се чака, чудото се крие в постоянните извършения и здравословното хранене – довиждане шоколадови блокчета и телевизия, здравей броколи и щанги. Режимът на извършения на Маккартни обаче включва някои много странни привички.

Едно от неговите остарели занимания е йога за очи

По време на изява в подкаста Table Manners през 2021 година някогашният Бийтъл изясни къде за първи път е научил за тази гимнастика.

„ Научих я от един йога в Индия “, сподели Макартни. „ Той изясни, че очите са мускули, до момента в който ушите не са. Затова не можете да вършиме извършения с тях, само че с очите освен може, само че би трябвало. “

За благополучие на тези, които желаят да се учат от майстора, Макартни продължи да разказва йога позите за очи.

„ И по този начин, неподвижна глава и по-късно погледнете нагоре, доколкото можете, едно, две, три, върнете се в средата, по-късно надолу, едно, две, три, по-късно назад в средата. Правите три партиди от това, след което отивате наляво и надясно. Сега имате кръст, нагоре и надолу и встрани. После вършиме диагонали. “

Той призна, че не може да бъде сигурен дали това е тайната на положителното здраве на очите, само че допусна, че въпреки всичко „ има някаква изгода от гимнастиката за очите “.

Друг аспект от режима и от упражненията на Макартни беше оголен от щерка му Мери

В изявление за The Times през 2021 година Мери изясни, че татко й обича да поддържа форма с рутинни извършения всеки ден, откакто се разсъни.

„ Той прави рутинни извършения всяка заран и ги приключва с безупречна петминутна стойка на глава без опора “, изясни Мери.

Въпреки че обликът на 80-годишния Макартни, балансиращ на главата си, без подозрение е занимателен, позата може да направи чудеса за силата на сърцето, и по този метод за продължителната подвижност на цялото тяло.

В умозаключение, Маккартни постоянно цитира своята дългогодишна вегетарианска диета като основен фактор за неговото трайно здраве и жизнеспособност. Звездата за първи път отстрани месото от диетата си през 1975 година, въодушевен от идеалите на брачната половинка си Линда.

Линда беше подобен бранител на персоналните и световни изгоди от диетата без месо, че трансформира името си в марка през 1991 година Компанията Linda McCartney е профилирана в производството и разпространяването на други възможности без месо , които в този момент са леснодостъпна стока в супермаркетите по целия свят.

„ В днешно време можете да се възползвате от доста вегетариански разновидности. Не е като в старите времена, когато просто варяхме кълнове “, сподели Макартни в изявление през 2018 година

Диетата на растителна основа прави чудеса за световните старания за резистентност на селското стопанство и битката с климатичната рецесия. През последните години доста научни доказателства също допускат, че диетата може да добави здравословното стареене и да понижи риска от диабет и сърдечни болести.

Инфо: faroutmagazine.co.uk

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР