Пол Боевски остава в ареста, реши Софийският градски съд. Синът

...
Пол Боевски остава в ареста, реши Софийският градски съд. Синът
Коментари Харесай

Синът на Гълъбин Боевски остава в ареста

Пол Боевски остава в ареста, реши Софийският градски съд. Синът на първенеца ни по повдигане на тежести Гълъбин Боевски е упрекнат за разпространяване на дрога.

На 4 април той е бил хванат с 2,31 грама коноп, 17,44 грама амфетамин и 4,42 грама кокаин. Част от дрогата била скрита в колата му, а останала - в неговия дом и в жилището на приятелката му.

Решенението на съда не е дефинитивно, ако Боевски апелира, делото е планувано за 11 април пред Софийския апелативен съд.

Самият Гълъбин Боевски беше наказан през 2012 година на 9,4 години затвор в Бразилия за трафик на кокаин, прикрит в куфар. Той изрично отхвърли обвиняванията и посочи, че е купил куфара директно преди пътешестване. След прочут престой в пандиза той се прибра у нас, а аргументите за предварителното му освобождение по този начин и не станаха известни.

Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато като възпитаник беше признат в болница, откакто се простреля в главата с импортиран в учебно заведение газов револвер. Случаят докара до оставката на татко му като общински консултант от ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР