Покупката на нов апартамент, без значение дали става въпрос на

...
Покупката на нов апартамент, без значение дали става въпрос на
Коментари Харесай

Как да направим избор на кой етаж да си купим апартамент?

Покупката на нов апартамент, без значение дали става въпрос на живеене, или с капиталова цел, е доста значим избор. Обикновено хората се чудят дали да заложат на първи, последни или междинни етажи. И трите разновидността си имат своите преимущества и дефекти, само че дано ги разгледаме малко по-отблизо.
Апартаменти на сутерен или първи етаж
Апартаментите на партерния или на първия етаж са идеалният вид за фамилии с дребни деца, на които всекидневно им се постанова да смъкват колички или да носят тежки и обемни товари. Някои партерни жилища разполагат с необятен двор или градина, което ги прави още по-добър избор за фамилии с деца. Страхотен избор са и за възрастни и трудноподвижни хора, за които изкачването по стълби е компликация. Трябва да се вземе под внимание и фактът, че този тип парцели нормално са по-евтини, по отношение на същите, само че на по-горен етаж. Единственият им минус е, че са по-несигурни и би трябвало да заложите за охранителна система. Но пък в случай че държите да имате такава, етажът нормално не е от изключително огромно значение.
Апартаменти на последните етажи
Хората, живеещи на последните етажи са облагодетелствани от позиция на това, че имат по-добра и хубава панорама. Самите жилища са по-светли, много по-отдалечени са от улицата и шумът и никой не може да наруши спокойствието ви. Обикновено цените им са по-високи, а минус може да бъде, че в случай че има възможен проблем с покрива, вие ще сте първите, които ще го усетят. Освен това, в случай че не е изолиран добре, последният етаж може да ви докара по-високи сметки за отопление през зимата.

Важно е да отбележим, че гледката е релативно разбиране и зависи за кой град става въпрос. Така да вземем за пример, хубава панорама за жилища в Пловдив е едно, в София или другите градове, напълно друго.
Апартаменти на междинни етажи
Апартаментите на междинните етажи се смятат за златната среда и са измежду най-търсените. Този вид жилища са задоволително светли, а също така те са и с доста добра енергийна успеваемост. Почти от всяка страна има различен апартамент, който също се затопля през зимата и това несъмнено би могло да е във ваша изгода. Това, което можем да отчетем като възможен минус е, че може да чувате разнообразни типове шумове от съседите си. В днешно време обаче, постройките се строят с много добра изолираност, по този начин, че това не трябва да ви тормози.
На кой етаж е най-добре да си купим апартамент?
Категоричен и еднопосочен отговор на този въпрос няма по какъв начин да ви дадем. Изборът на кой етаж да си купите апартамент зависи от доста неща – персонални желания, желаете ли да имате панорама или това не е значимо за вас, с какъв бюджет разполагате, имате ли дребни деца и така нататък Цената в доста случаи е определящ фактор за вземането на решението. Така, че бъдете деликатни и не прибързвайте, изключително когато се касае на апартамент за живеене, а не подобен с капиталова цел.
5 2 votes Рейтинг

Етикети: Още по тематиката  България потъва като флагмана „Москва“ Кой какво сподели България потъва като флагмана „Москва“ 15 апр. 2022  Флагманът Москва потъна в деня на Титаник TV Reality Флагманът Москва потъна в деня на Титаник 15 апр. 2022  Георги Мараджиев: Заредиха ме като Калашников! Регион Георги Мараджиев: Заредиха ме като Калашников! 15 апр. 2022 `guest` Име* Email `guest` Име* Email 1 Коментар Първо старите Първо новите Най-одобряваните Inline Feedbacks View all comments `Спокоен` Спокоен Гост 15 апр. 2022 13:03
Трети, втори, четвърти и нагоре…Това е последователността.

00

Реплика Последни  Как да създадем избор на кой етаж да си купим апартамент? Как да създадем избор на кой етаж да си купим апартамент? Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР