Покупката на лаптоп вече не е нещо, което ни се

...
Покупката на лаптоп вече не е нещо, което ни се
Коментари Харесай

Кои са най-надеждните марки лаптопи?

Покупката на преносим компютър към този момент не е нещо, което ни се постанова изключително постоянно. В последните години хардуерът, даже и на по-ниския клас мобилни компютри, към този момент е задоволително мощен, с цел да можем да го употребяваме няколко години. Слабото развиване на софтуера и дребното нови функционалности също не подготвят към постоянно обновяване, като се изключи случаите, когато се употребяват характерни и ресурсоемки стратегии.

Затова е значимо, когато избираме преносим компютър, да знаем, че можем да разчитаме той да ни случи правилно дълго време и частите му да имат потребност от замяна заради повреждане рядко.

Consumer Reports, основана в Съединени американски щати неправителствена организация, организира неотдавна изследване измежду потребителите, което ни дава визия кои марки преносими компютри са най-здрави.

Изследването е направено измежду 90 000 души, които са закупили нов мобилен компютър сред 2014 и първото тримесечие на 2017 година

Какво демонстрират данните?

Най-малко повреди в края на втората година от приложимост има при преносимите компютри Apple. Едва 10% от потребителите са съобщили за проблем. На дъното на класацията е Microsoft, които разпореждат доста очаквания на своята линия Surface за диверсифициране на приходите. Лаптопите на колоса от Редмънд обаче се оказват най-чупили, като от проблеми се оплаква всеки четвърти. След Apple се подрежда безконечният съперник - Samsung, с 16% недоволства.

Трети са Acer с 18%, а четвъртото място си разделят HP и Asus с по 20%.

Следват Lenovo (21%), Dell (22%) и Toshiba (24%). Последни, както споменахме, са Microsoft с 25% случаи на недостатък.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР