Покупката на жилище може да бъде вълнуващо преживяване, но може

...
Покупката на жилище може да бъде вълнуващо преживяване, но може
Коментари Харесай

7 големи грешки при ипотечния заем (и как да ги избегнете)

Покупката на жилище може да бъде вълнуващо прекарване, само че може да бъде и стресиращо. Не единствено би трябвало да намерите идеалния дом, само че може да се наложи да намерите подобаващия квартал, сътрудник по недвижими парцели, компания за благосъстоятелност и, може би най-важното, най-хубавия ипотечен заемодател и жилищен заем.

След това всичко, множеството хора не могат да си разрешат да платят дома си с пари и вместо това ще би трябвало да вземат пари назаем, с цел да завършат покупката си. А обезпечаването на ипотека е значимо финансово решение, което може да оформи бъдещето ви за години напред. Това е по този начин, тъй като определеният от вас кредитор – и ипотечният заем, който избирате – играят забележителна роля в цената на вашия дом.

Поради това е извънредно значимо да намерите варианти, които са подобаващи за вашите неповторими условия. И до момента в който стеснявате избора си за ипотечен заем, не забравяйте да избегнете главните неточности, които други хора са създали. По-долу ще опишем в детайли какво да търсите — и по какъв начин да се па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР