Покупката на жилище е една от най-важните стъпки, сериозно финансово

...
Покупката на жилище е една от най-важните стъпки, сериозно финансово
Коментари Харесай

Комплексите във Варна на „Явор“ АД предлагат жилища, подходящи за пълноценен живот


Покупката на жилище е една от най-важните стъпки, съществено финансово решение и инвестиция, която вършим в живота си. Изискванията на клиентите по отношение на характерностите на парцела са разнообразни, само че всеки, който желае да закупи жилище „ на зелено “ търси постоянен вложител, на който да се довери , че планът ще бъде изпълнен качествено и в период.

„ Явор “ АД е един от най-големите и одобрени вложители в строителството във Варна. Стабилното финансово положение на сдружението, неналичието на заеми и доверието на клиентите оказват помощ за справяне с негативите от създалата се обстановка по отношение на COVID-19. Извънредното състояние не се отразява върху реализирането на плановете на „ Явор “ АД. Строителството на постройка МЛАДОСТ и комплекс АЗИМУТ продължава без спиране и ще бъде приключено по проект. Строителството на комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН също ще бъде стартирано и финализирано.

Два от плановете на сдружението – АЗИМУТ и ФЕМИЛИ ГАРДЪН са жилищни комплекси, които дават отговор на другите желания на клиентите – живот в дребен комплекс покрай морето или в огромен многолюден парк на отзивчиво място в града. Тези два плана са изключително подобаващи за пълностоен живот, даже в такива обстановки, като наложената изолираност, в която се намираме сега. Няма по какъв начин да се предвижда по какъв начин ще се развие обстановката с пандемията в бъдеще, само че в случай че такива изключителни положения станат част от живота ни, жилищните комплекси ще бъдат желано място за живот.

Комплекс АЗИМУТ се състои от две пететажни здания, детска площадка и басейн с размери 10м/16м с огромна зона за релакс, ситуирани в 5 дка богато озеленено дворно място. Комплексът съчетава в себе си великолепието на спиращата дъха морска гледка от първи етаж и спокойствието и простора на извънградската среда . Комплексът е ситуиран на бул. „ Св. Св. Константин и Елена “, на пешеходно разстояние до морето. Именно заради тази причина първокласният комплекс предлага всички улеснения на дом, в който нямаме самообладание да се приберем – светлина, успокоение и прелестна морска панорама. В постройките има 65 извънредни жилището, като все още за продажба са останали 10. Всеки апартамент, без значение от етажа, разполага с просторна дневна, прелестна морска гледка и обширна тераса. Осигурени са задоволителен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните посетители.

ФЕМИЛИ ГАРДЪН се намира в необятния център на Варна. Комплексът има парк от над 10 дка без достъп на коли с пешеходни и велоалеи, детски площадки, открит фитнес, зона за разходка на кучета, полянки, алпинеуми и е наоколо до молове, учебни заведения, магазини, медицински център и пр.Цялостният план на плана ФЕМИЛИ ГАРДЪН го прави подобаващ за фамилии с дребни деца. Дори и без разполагаем автомобил, разходката измежду природата е лесна – просто би трябвало да излязат от жилището. В предварителния финансов проект на този план с надземно РЗП 33 000 кв. м на първия стадий и 20 000 кв. м – на втори, е заложено строителството да бъде осъществено при най-малко 30% продадени жилища за всеки стадий, а все още 90% от жилищата от първия стадий са към този момент продадени. Дори в изискванията на изключителното състояние и неразбираемото бъдеще, ползата към плана не стихва и клиентите са в очакване на стартирането на втория стадий на ФЕМИЛИ ГАРДЪН – секциите Кипарис, Кедър и Ела, които сега се проектират интензивно. Четиристайните жилища в Кипарис се продават към този момент, до два месеца и останалите ще са на пазара.

Всеки, който търси ново жилище, може да откри мечтания дом измежду плановете на „ Явор “ АД.  Повече информация може да получите на уеб страницата на компанията http://www.yavorad.com/new//bg/ или на телефони 0877 63 20 20 и 0884 80 88 55.

 

*публикация

 

 

 

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР