Покрай скандалите преди дербито на дублиращите отбори между Черно море

...
Покрай скандалите преди дербито на дублиращите отбори между Черно море
Коментари Харесай

Спартак да каже кои играчи са малтретирани

Покрай свадите преди дербито на дублиращите тимове сред Черно море и Спартак, свързани с нахлуването на терена на почитатели на два отбора, се изписаха доста неща, в това число и в заявления на двата клуба.

За едно нещо обаче към момента няма отговори, а то наподобява много съществено и наложително изисква такива. В формалния уебсайт на Спартак публично бе написано, че по време на разпрата футболисти на „ соколите “ са били измъчвани - изтъквам безусловно:



Така и не излиза наяве обаче, какъв брой са тези въпросни играчи и кои са те тъкмо. Разбира се, от Спартак са в правото си да кажат, че сега се води следствие от полицията и не могат да разкриват информация в елементи.

Това обаче постоянно сме го чували и при други сходни случаи в предишното от други наши клубове – пуска се една такава информация и тя отшумява във времето, без да се разбере какво се е случило.

Подобен случай, в случай че фактически е имало подобен, е противен и безусловно неприемлив освен на спортни и обществени прояви, а въобще в едно цивилизовано общество. Така че за него би трябвало да се приказва с конкретика, с цел да се разплете, а не да затихне.

Силно се надявам, че по тази неприятна тематика ще има публично мнение от полицията и ФК Спартак, с цел да не останат подозрения, че пиарите на „ соколите “ са преувеличили или по този начин им е подредено да пишат.

Недко Петров, petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР