Покрай рождения ден на Меган Маркъл, който беше преди няколко

...
Покрай рождения ден на Меган Маркъл, който беше преди няколко
Коментари Харесай

Меган Маркъл с тайно парти за рождения си ден в Ибиса

Покрай рождения ден на Меган Маркъл, който беше преди няколко седмици, стана ясно, че тя ще чества непретенциозно вкъщи. Но се оказва, че херцогинята е съумяла да ни заблуди добре. Скромно тържество ли? Нищо сходно - по случай рождения си ден Меган е отпътувала на отмора в Ибиса.

Според голям брой източници, Меган е отпразнувала рождения си ден в Ибиса дружно със брачна половинка си принц Хари и синът им Арчи.

 хари меган Getty/Gulliver

Семейството е пристигнало на острова с частен аероплан и е останало там 6 дни. Пътували са с защита, естествено, а ваканцията им е траяла от 6 до 12 август.

Не е ясно какво са правили по време на почивката си на известния остров, само че това не е първото вървене в Ибиса на Меган. Тя беше там и през 2016г. дружно със свои приятелки, малко преди да се запознае с Хари.

Meghan with her friends in Ibiza (via mishanonoo on instagram) pic.twitter.com/ojeL8pLVbH
— Meghan Markle Daily (@meghanmdaily) August 10, 2016
От Двореца не са коментирали лятната отмора на Меган и Хари, само че явно това е било първото пътешестване със аероплан на дребния Арчи, който се роди на 6 май тази година. Страхотна подготовка за идния им кралски тур из Южна Африка!

Припомнете си:
Edna модерна героиня от приказките: Меган Маркъл Стилната бременност на Меган Маркъл: 9 месеца токчета, мини рокли и вечерен изискан Историческата женитба на Меган и Хари, или приказката, която продължава и през днешния ден
[block]theme_of_the_month[/block
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР