Покрай разкритията на Джейда Пинкет Смит за брака ѝ с

...
Покрай разкритията на Джейда Пинкет Смит за брака ѝ с
Коментари Харесай

Разкритията на Уил Смит за славата и продължението на Аз съм легенда

Покрай разкритията на Джейда Пинкет Смит за брака ѝ с Уил Смит, през последните седмици доста постоянно се приказва за двамата.
 Как Джейда Пинкет Смит отговори на изказванията, че Уил Смит и Дуейн Мартин са правили секс
Отговорът на Джейда за абсурда със половия живот на Уил Смит

Ето какво се случва

Като даже бяха направени много бомбастични изказвания, че артистът е правил секс с мъж, които той незабавно отхвърли. Като цяло нелеки времена за Уил Смит.

Той бе измежду гостите на Red Sea International Film Festival в Саудитска Арабия, където приказва за славата като цяло и проблемите, които тя основава, Според People, Уил Смит е споделил, че " славата е неповторимо страшилище ".
 Снимка 644790

Актоьрът добавя, че през годините е трябвало да бъде извънредно деликатен с всеки свои ход. " Не можеш да се развълнуваш, когато всички приказват положителни неща за теб, тъй като колкото повече приемаш, когато хората приказват положителни неща за теб, толкоз по-наранен ще бъдеш, когато хората приказват неприятни неща за теб ", споделя още Смит.

Актьорът също по този начин добавя, че постоянно е желал да направи света едно по-хубаво място и да кара хората да се усмихват. А идната фаза от живота си желае да посвети на това да усъвършенства добродетелите си.
 Снимка 644791

По време на кинофестивала Уил Смит приказва и за продължението на " Аз съм легенда ", което преди година разбрахме, че се готви. Актьорът удостовери, че Майкъл Б. Джордан ще взе участие в него, както и той самият.

Смит споделя, че истинският филм има две разнообразни версии за финала. Едната е тази, пусната по кината, в която героят му умира. Но в другата, тази в DVD версията, героят му оцелява. Именно във втората посока ще бъде развъртян сюжета на втория филм за " Аз съм легенда ".

Нови детайлности към " Аз съм легенда 2 "

Задава се нещо в действителност забавно

Уил Смит обаче отхвърли да издаде повече детайлности. Като единствено добави, че към този момент има подготвен сюжет, което значи, че работата по кино лентата тече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР