Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския

...
Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския
Коментари Харесай

Не е само Хари, и друг принц е финансово независим с реклами на кисело мляко

Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор обърнахме внимание и на други негови представители, избрали да тръгнат по пътя на независимостта.

Британският кралски двор желае да потъне вдън земя от позор поради Меган Маркъл, Жената на принц Хари желае да върти амбулантна търговия с тениски и чорапи с името на своята купа.

Един от тях е и Питър Филипс - най-възрастният внук на кралица Елизабет Втора. 42-годишният наследник на принцеса Ан избра животът без кралска купа. Освен с работата си като състезателен коментатор и уредник на събития, той припечелва и с присъединяване в реклами.

Преди дни Филипс ни изненада с рекламен клип, в който продуктът е не кой да е, а прясно мляко... Използвайки своите кралски връзки, той се е уредил да го популяризира по китайска телевизия. Във видеото той е показан посредством надпис като "Питър Филипс - член на английското кралско семейство ".

Действието в рекламата се развива в огромно имение, а прислужник носи на внука на кралицата чаша с прясното мляко, на което той се любува. Това, което е значимо да се подчертае е, че млечният артикул е от крави, отгледани в Уиндзор.

Питър Филипс и сестра му Зара в никакъв случай не са имали кралски трофеи, само че все пак постоянно са получавали отрицателни мнения във връзка с метода, по който си изкарват парите. Просто мнозина го считат за неприличен и осмиващ короната, написа Daily Mail.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР