Покрай пандемията от Covid-19 всички големи IT компании преминаха в

...
Покрай пандемията от Covid-19 всички големи IT компании преминаха в
Коментари Харесай

Apple връща служителите си обратно в офиса

Покрай пандемията от Covid-19 всички огромни IT компании минаха в отдалечен режим на работа. Тенденцията всички да работят от вкъщи си бе нужда поради изолацията, само че последователно се трансформира в нещо, което някои мислеха, че ще продължи постоянно. В тази посока разсъждават в компании като Twitter, разнообразни отдели на Гугъл и доста други компании, само че Apple явно не е от тях.
Тим Кук е изпратил мейл до чиновниците с молба да се върнат в офиса от септември, съгласно The ​​Verge и Bloomberg. Той чака множеството хора да идват понеделник, вторник и четвъртък, като има дава опция за работа от у дома в сряда и петък.
Според инструкциите екипите, които би трябвало да работят дружно, ще ходеят до офиса четири-пет пъти седмично, само че това не оригиналност. Част от чиновниците на Apple трябваше да продължат да работят от офисите на компанията даже по време на разгара на пандемията, макар че множеството бяха в положение да правят работа от разстояние.
„ Видеоконферентните диалози стесняват дистанцията сред нас, несъмнено, само че има неща, които те просто не могат да ни дадат “, написа в писмото изпълнителният шеф.
Служителите обаче ще могат да работят отдалечено за спомагателни две седмици в годината с утвърждението на мениджъра. Блумбърг оповестява, че Кук цитира в писмото си съществуването на ваксини COVID-19 и намаляващите равнища на коронавирусна зараза.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР