Покрай Мегзит принц Хари и Меган Маркъл отново станаха най-коментираните

...
Покрай Мегзит принц Хари и Меган Маркъл отново станаха най-коментираните
Коментари Харесай

Номерът, който скроиха на принц Хари

Покрай Мегзит принц Хари и Меган Маркъл още веднъж станаха най-коментираните персони в света. И по тази причина те са обект на интерес освен от страна на медиите, само че и oт персони, които желаят да натрупат внимание и дивиденти на техен тил.

Така херцогът на Съсекс стана жертва на съветските YouTube звезди Алексей Столяров и Владимир Кузнецов. Двамата преди време съумяха да преметнат и Елтън Джон, Борис Джонсън и Реджеп Ердоган, само че този път ударът им е тъкмо в задачата.

Те организираха телефонен диалог с принц Хари, представяйки се за Грета Тунберг и нейния татко Сванте . А тази тяхна неистина съумя да развърже езика на рижавия внук на кралицата.
 Снимка 471175

Така той си призна, че е взел решението да напусне кралския двор най-много, с цел да отбрани сина си . " Понякога вярното решение не е най-лесното. " Смята също по този начин, че доста хора по света биха приели и почели това негово решение, тъй като също са на мнение, че фамилията е преди всичко.

По думите му, двамата с Меган са изцяло отдалечени от огромната част на кралското семейство. А новият им живот в Канада е " доста по-добър " от този като пълноправни членове на кралския двор.
 Снимка 471177

Херцогът на Съсекс продължава с откровенията, признавайки, че десетгодишната му военна работа го е направила доста по-нормален човек , в сравнение с неговото семейство си показва.

Извън кралските тематики, принц Хари не пощади и Доналд Тръмп и останалите " заболели " международни водачи, които не престават да се возят с частните си самолети, до момента в който сякаш се борят за климатични промени. Според него, ръцете на американския президент са изцапани с кръв , а английската политическа система е тотално " счупена ", написа The Sun.
 Принц Хари, Меган Маркъл и непоказваните фотоси от един от последните им кралски задължения
Когато Хари и Меган са същински щастливи

Такива, каквито ще ги виждаме все по-често

Херцогът на Съсекс не се усъмни с кого приказва даже когато подправената Грета стартира да му приказва за организиран брак с дребния принц Джордж и за това, че пингвините би трябвало да се реалокират на Южния полюс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР