Покрай магистралите на Америка билбордове се блъскат за вниманието на

...
Покрай магистралите на Америка билбордове се блъскат за вниманието на
Коментари Харесай

Свирепото съпротивление на САЩ срещу новите банкови правила

Покрай автомагистралите на Америка билбордове се блъскат за вниманието на водачите. Но на някои крайпътни места към нормалните реклами за църкви, дилъри на коли и заведения за бургери за коли се причисли реклама за по-необичайна тематика: разпоредбите за банковия капитал.

От края на юли, когато американските банкови регулатори разкриха проекти, които съгласно тях ще създадат банките по-безопасни, казусът е наложен в мейнстрийм, както в никакъв случай до момента. Пътниците на националното летище Роналд Рейгън във Вашингтон са посрещнати от различен билборд. Реклами, които се опълчват на разпоредбите, се появяват в подкасти и телевизионни излъчвания. Говореше се даже за слот на тазгодишния Super Bowl.

Те предизвестяват за ужасни последствия за „ елементарните американци “, в случай че управляващите продължат напред с промени, които са публично известни като „ завършване на Базел III “, само че са апокалиптично наречени „ Базелският край “ в Съединени американски щати. И двата псевдонима се отнасят до швейцарския град, в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР