Покрай кварталния пиянски бой в Бояна, в който се забърка

...
Покрай кварталния пиянски бой в Бояна, в който се забърка
Коментари Харесай

Жени и Тачо разделени? - slava.bg

Покрай кварталния разгулен пердах в Бояна, в който се забърка мъжът на Евгения Калканджиева, изплува фамилна загадка, защитавана от шефката на „ Визаж” и брачна половинка й Стефан Манов-Тачою.

Сред поредност от събирания и раздели поради изневери, двамата отново живеят разграничени. Тачо и Жени обаче въобще не коментирали възможен бракоразвод. Предпочитали да живеят настрана един от различен. Единственото, за което в никакъв случай не се джафкали, бил синът им Жорко.

Оказа се, че изискванията на обществена изолираност напълно не понасяли на кибритлията Тачо. На 17 април той бе арестуван в Шесто РПУ за 24 часа и пуснат под гаранция поради махленска кавга със комшия. Екшънът се разиграл късно вечерта, откакто мъжът на шестата по хубост в света дълго се поздравявал с музикални части с комшиите си от отсрещния блок.

Музиката била много мощна и съседът под Тачо Георги не издържал и вдигнал скандал на Стефан. Двамата се сборичкали и последвали юмруци в лицето и ритници по тялото. На видео от екшъна се чува по какъв начин пияният Манов крещи на набития Георги: „ Ти ли ще ми викаш полиция, бе?!” и се вижда по какъв начин постанова съседа си. Впоследствие се оказа, че и Георги не е цвете за мирисане. Преди години той лъсна в репортаж на „ Господари на ефира” като перверзник, залъгвал дами за заплатен секс.

Калканджиева обаче се дистанцира от екшъна и съобщи, че с Тачо са разграничени. „ Аз съм с детето в друго жилище, не съм очевидец, звънях на другари, с цел да запитвам за подробностите”, сподели стилната шефка.

За първи път Тачо показва кибритлийския си манталитет Къщата на „ ВИП брадър”. Когато се почерпел порядъчно, Стефан ставал експлозивен и свадлив.

Шефката на „ Визаж” също е известна с конфликтния си манталитет. Истината, че е скандалджийка лъсна за първи път по време на присъединяване й в рисковото риалити „ Къртицата”. Красавицата постоянно се караше с останалите участници като най-запомняща се бе разправията й с дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз.

Старата им омраза избухна предходната есен нa финaлa нa рeвютo и блaгoтвoритeлнaтa кaмпaния „ Активно добро”. Cлeд пoявaтa нa видeo, зaпeчaтaлo грoзнaтa cцeнa мeжду двeтe дизaйнeрки, Кaлкaнджиeвa бe засипана с бeзпoщaднa критикa, ocъждaйки вулгaрнoтo й пoвeдeниe. Двете с Мегз сега се съдят взаимно, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР