Покрай жестокото насилие, упражнено върху светския лъв Любомир Милчев-Денди, естрадната

...
Покрай жестокото насилие, упражнено върху светския лъв Любомир Милчев-Денди, естрадната
Коментари Харесай

 Марги Хранова бита като Денди 



Покрай жестокото принуждение, упражнено върху светския лъв Любомир Милчев-Денди, естрадната легенда Маргарита Хранова напомни, че и тя е била обект на физическо посягане и към този момент 20 години не може да не помни кошмара от нападението върху нея.

Певицата била нападната от незнаен във входа на столичния блок, в който живее. Нападателят нанесъл мощен удар в лицето на Хранова и безусловно я повалил на земята, като тя изгубила схващане за елементи от секундата и не могла да реагира по никакъв метод, с цел да се отбрани. Тогава цел на незаконното действие бил грабеж. След като я блъснал в лицето и я съборил, крадецът отмъкнал дамската чанта на изпълнителката, в която имало пари, мобилен телефон и персонални документи. Сумата, с която Марги олекнала, не била огромна, само че стресът от нападението я преследвал дълго време. Въпреки че незабавно след случая тя и околните ѝ алармирали в полицията и на място била изпратена дежурна оперативна група за оглед, а криминалистите почнали да търсят причинителя къде ли не, той по този начин и не бил открит и хванат.

Към днешна дата 70-годишната естрадна звезда продължава да се движи свободно, без да употребява услугите на защита като някои свои колежки. Изпълнителката на „ Устрем “ е повече от 45 години на огромната сцена, само че феновете ѝ в никакъв случай не са я виждали да се жалва и оплаква, въпреки да е имала своите сложни моменти. Напоследък певицата има известни здравословни проблеми, свързани най-много с високото кръвно налягане, което се пробва да овладее. Заради него преди пандемията Хранова припаднала по време на свое присъединяване в столичен ресторант. Малко преди да излезе на подиума в заведението, естрадната легенда не се почувствала добре и внезапно се свлякла на земята. Изплашени, околните я наобиколили и напръскали с вода, спасявайки я от несвяст.

Причината била хипертонията на Марги, която тя се пробва да стопира с медикаменти, само че все пак постоянно се случвало да има световъртежи, звук в ушите и да ѝ прималява даже на публични места.
Въпреки че не е в отлична форма, Хранова е певица, майка и баба на цялостен работен ден. Тя има три внучета, все момчета. Две от тях са към този момент огромни мъже - на 21 и 15 години, а най-малкият се роди през 2019-а. Наследниците на гласовитата звезда живеят настрана от нея и брачна половинка ѝ, само че тя не стопира да се грижи за тях, изключително за най-малкото попълнение в фамилията – внуче №3 Дориан. retro bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР