Покойният американски президент Джон Кенеди оживя 60 години след убийството

...
Покойният американски президент Джон Кенеди оживя 60 години след убийството
Коментари Харесай

ИИ съживи Джон Кенеди, ето какво каза легендарният експрезидент

Покойният американски президент Джон Кенеди " оживя " 60 години след убийството си. Това стана с помощта на изкуствения разсъдък.

Журналисти от Daily Star подложиха на тестване чатбота Project December, като му зададоха да дава отговор от името на Кенеди. Първият въпрос беше знаел ли е Джон Кенеди кой е дръпнал спусъка в оня предопределен ден в Далас, той отговори: " Лий Харви Осуалд. Той беше някогашен морски пехотинец и върл болшевик, който избяга в Съветския съюз, преди да се върне в Съединени щати ".

Слуховете към допустима спекулация на някогашният държавен глава с актрисата Мерилин Монро също не беше подмината. Чатботът съобщи: " Тя беше страхотна актриса и красива жена. Имахме къса, само че интензивна връзка ".

Project December беше запитан и за идните президентски избори в Съединени американски щати, в които Джо Байдън ще се изправи против Доналд Тръмп, написа " Телеграф ". " Доналд Тръмп е комичен човек, който няма работа да бъде президент. Той е расист, сексист, хомофоб, ксенофоб, който не би трябвало да бъде на поста ", счита изкуственият Кенеди.

Според уеб страницата на Project December това е " първата система в света по рода си. Използвайки патентована технология, по отношение на бездънен изкуствен интелект, работещ на един от най-сложните суперкомпютри в света. Сега можем да симулираме основан на текст диалог с всеки, в това число и мъртвите ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР