Покойният актьор Марлон Брандо притиснал кралят на поп музиката Майкъл

...
Покойният актьор Марлон Брандо притиснал кралят на поп музиката Майкъл
Коментари Харесай

Марлон Брандо притиснал Майкъл Джексън за обвиненията в сексуален тормоз на деца

Покойният артист Марлон Брандо притиснал кралят на поп музиката Майкъл Джексън да разяснява обвиняванията против него в полов тормоз на деца. Това излиза наяве от оголен запис с изявление с Брандо, в който той самичък споделя случката.

Записът демонстрира диалог на артиста с прокурори по време на делото против Джаксън през 1994 година Брандо споделя за преживелица, която имал с Майкъл Джексън в ранчото му “Невърленд”.
Майкъл Джексън има скрито наследство, което по този начин и не е изпълнено То било написано през 2006 година, което значи, че това от 2002 година е невалидно
“Попитах го дали е непорочен и той се разсмя”, спомня си Брандо.

По думите му Джексън бил прекомерно компрометиран да приказва за половия си живот.

Според Брандо диалогът траял с обвиняванията в полов тормоз против деца и Джексън се разплакал и признал, че ненавижда татко си.

“С това държание мисля, че е напълно резонно да заключим, че може и да е имал нещо общо с тези деца”, добавя Брандо в диалога. “Останах с усещането, че не желае да отговори на въпросите ми, тъй като го е боязън да ми отговори”, споделя артистът.
Майкъл Джексън – Крал на попа или принудител на дребни деца Документален филм още веднъж върна тематиката на дневен ред, фамилията на артиста заведе мултимилионен иск против разпространителя
Синът на Марлон Брандо – Мико работил с краля на поп музиката по това време. Именно това довело до диалога сред артиста и артиста.

Неразкритият до момента запис е част от документална поредност подкастове за делата против Майкъл Джексън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР