Покойната кралица Елизабет и принц Филип имаха впечатляващо дълъг брак

...
Покойната кралица Елизабет и принц Филип имаха впечатляващо дълъг брак
Коментари Харесай

Кралските сътрудници „не можеха да повярват“ нахалното завръщане на кралицата сред „сладките караници“ с Филип

Покойната кралица Елизабет и принц Филип имаха впечатляващо дълъг брак – само че не всичко беше самодоволство зад затворени порти.

В продължение на 73 години двамата бяха женени, като се ожениха, когато починалата кралица беше единствено на 21 години, и останаха дружно до гибелта на принц Филип през 2021 година, когато той беше на 99 години. Макар кралицата да назовава брачна половинка си „ мощ и опора “ и съгласно доста отзиви бракът сред двамата беше благополучен. Но това не значи, че всичко е било безпрепятствено и като всички двойки, те сигурно са имали своите кавги.

В общественото пространство починалата кралица резервира условност, която свързваме с кралските особи съвсем от самото начало - само че уединено тя не се опасяваше да изрази мнението си - изключително когато нахалната страна на брачна половинка й излезе нескрито. Както беше обявено в Daily Mail, един съответен случай беше подслушан от асистент и остави члена на личния състав шокиран от това по какъв начин починалият монарх и брачният партньор й разговаряха един с различен уединено.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР