Поколението на хората между 14 и 29-годишна възраст у нас

...
Поколението на хората между 14 и 29-годишна възраст у нас
Коментари Харесай

„Галъп”: Младите българи искат по две деца

Поколението на хората сред 14 и 29-годишна възраст у нас си показва да има две деца в живота си. Няма основна смяна по отношение на предходното сходно премерване преди четири години. Това демонстрират данни от изследване на „ Галъп Интернешънъл ”, представено от bTV, по план на Фондация „ Фридрих Еберт ”.

12% от запитаните не възнамеряват да имат повече от едно дете, 59% желаят две, 10% - три, а 2% желаят четири или повече. „ На процедура съвсем никой не показва, че не желае деца ”, показват създателите на проучването.

Доходите, а с тях и образованието, обитаемото място и така нататък – както личните, по този начин и на родителите – се удостоверяват като значими фактори за стремежи от младежите брой деца, показват от организацията. Младите с по-благоприятна житейска вероятност сякаш не слагат децата толкоз високо в желанията си.

Не се регистрира разлика по отношение на предходните години.

От „ Галъп Интернешънъл ” показват, че дейното говорене за демографските промени към момента не е довело до смяна в визиите, проектите и фантазиите на хората в детеродна възраст.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР