Поколението, което вече не бърка Гугъл с Гогол… Написа в

...
Поколението, което вече не бърка Гугъл с Гогол… Написа в
Коментари Харесай

Поколението, което вече не бърка Гугъл с Гогол…

Поколението, което към този момент не бърка Google с Гогол… Написа в остроумен и закачлив жанр Любен Дилов – Син. SafeNews.bg разгласява текста без редакторска интервенция:

ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН

Google на 25 години! Но към момента, колкото и да написа бабата в търсачката „ къде е отдалеченото за тв приемника ”, отговор не получава! Поколението, което към този момент не бърка Google с Гогол – за втория въобще не е чувало – не знае, че когато простак се захване да взема решение проблем, проблемите стават два. Просто бъдеще време съществува единствено в граматиката. Страхувайте се по-смело! И се пробвайте да придвижите живота си от обществените мрежи в действителността. Ходете по улиците, спирайте хората, разказвайте им какво сте яли, къде бяхте на отмора, какво мислите за паметника на Червената войска и … настоявайте да ви харесват! Показвайте им фотоси на котенца, които си играят с кученца. Ще видите, че за час към този момент ще имате същински почитатели – най-малко две ченгета, доктор, а може и общински инспектор…

Google е част от новите богове, които знаят постоянно къде сте, кои сте, с кого сте, какво е станало… Не е несъмнено единствено дали ви обичат. Но то и за Бог не е несъмнено.

Преди 25 години Лари Пейдж и Сергей Брин може би са вярвали, че Бог ги обича, само че има нещо, което даже и Google не знае: фактът, че когато Бог обича някого, последното което ще му хрумне е да го направи богат.

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР