Показателно е, че Владимир Путин го няма никакъв вече 12

...
Показателно е, че Владимир Путин го няма никакъв вече 12
Коментари Харесай

Журналисти за стрелбата в Москва: Показателно е, че Путин го няма никакъв вече 12 часа

Показателно е, че Владимир Путин го няма никакъв към този момент 12 часа, безапелационни са публицистите Чавдар Стефанов, който беше сътрудник на БНР в съветската столица и Петър Карабоев, зам.-главен редактор на в. „ Дневник “.

„ Путин по този начин мълча и при метежа на Пригожин, мълча и след Курск “, разяснява Карабоев. По думите му съветският президент не изпитва интуитивно предпочитание да излезе обществено и да каже каквото и да било. Но няма и напън от обществото за сходни дейности.

Броят на починалите пораства

„ Как се опожарява тази огромна постройка с две туби бензин? Не става “, добавя Чавдар Стефанов. И съгласно двамата това е добре плануван атентат.

„ Как е допустимо да минеш през Москва с оръжие, запалителни течности, наобиколен с пълнители. Да влезеш, да убиеш всички тези хора, да излезеш, да се качиш на колата “, споделя Карабоев.

Стрелците към момента се търсят

„ Има нещо доста рисково в настройката на съветските медии занапред. В тях се обрисува, че зад предизвестието на Съединените щати стои тяхната подготовка на терористи, с цел да извършат нещо такова “, разяснява още Чавдар Стефанов.

Според публицистите Путин ще се възползва като разгласи спомагателна готовност на популацията.

Повече вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР