Показателите на България бяха толкова добри, че нас ни приеха

...
Показателите на България бяха толкова добри, че нас ни приеха
Коментари Харесай

Борисов: Няма по-добър премиер от мен

Показателите на България бяха толкоз положителни, че нас ни одобриха в Европейския банков съюз. Сега нашето място към този момент е заето от Хърватия, Румъния и Гърция. Казвам го с огорчение, тъй като преди 2 година бяхме преди тях. Лидерите на Европа идваха, с цел да видят по какъв начин се оправяме с защитата на границата. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща на младежите на партията във Враца. 

Единственият излаз от обстановката съгласно него е съставянето на постоянно държавно управление.

" Ясно е, че партиите и водачите са доста възпалени, като се изключи нас. Ние внезапно даваме обратно и ще вършим заявления против Холандия. Това е един от най-големите донори в Съюза, обикновено е като дават парите на такива като нас, да желаят ред правда и правдивост и да се пази външната граница ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Премиер си имаме, мисля, че по-добър от мен няма. Такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото за непоклатимост и съгласие. Още не е узрял политическият ни хайлайф. Вторият вид е въпреки всичко да излъчим министър председател, който да мине... Можещ, компетентен и гарантиращ, че ще ви изведе от рецесията - това съм аз. Или различен министър председател, който да им даде опция да не се обвързват с нас по този начин. Той да може да подпише един честен документ с другите партии, с който да излезе пред Народното събрание и да минем зимата. Всичко останало е див популизъм ", съобщи Борисов.. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР