Показанията на убиеца-наркоман и джигит Георги Семерджиев, че не той

...
Показанията на убиеца-наркоман и джигит Георги Семерджиев, че не той
Коментари Харесай

Семерджиев катастрофира и в съда! Адвокат проговори за абсурдите: Голям гаф за измислиците му

Показанията на убиеца-наркоман и джигит Георги Семерджиев, че не той е карал, а две девойки от Instagram са правили тест драйв, за медиите е вест, а за мен е неприятно построена тактика. Това съобщи пред Нова телевизия Пламен Димитров, юрист на фамилията на Хариет Стефанович, която бе премазана в тежката злополука на бул. „ Черни връх ”.
„ Вещите лица потвърждават кой е карал. Първоначалните му показания са, че е бил похитен, комплициран в багажника. На последното съвещание по делото стана ясно, че той се е срещнал с момче и момиче в Instagram. Направили са среща в заведение за бързо хранене до НДК. След това момчето изчезна. Станаха две девойки.
Той твърди, че ги е познавал единствено от Instagram. Но в един миг реши да даде имената и ЕГН-то на тези, които сякаш не е познавал. Съдията изиска листче от него с данните, с цел да се ревизира дали тези хора в действителност съществуват ”, добави бранителят.
По думите му при осъществената инспекция се оказа, че Министерство на вътрешните работи не разполага с сходни данни за тези лица и съдът отхвърли това изказване.
„ Не мисля, че поисканото изменение на мярката за неотклонение ще бъде анулирана от някой съд пред изговаряне на присъда. Вероятно това е тактичност и ход, с цел да се отсрочи съвещанието по делото на 21. Това би трябвало да се прегледа от Апелативен съд, а наближават празници и никой съд няма да работи ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР