Показанията на терористите, които разстреляха и запалиха хора в московската

...
Показанията на терористите, които разстреляха и запалиха хора в московската
Коментари Харесай

BILD: Показанията на терористите от "Крокус" за връзки с Украйна са получени чрез изтезания

Показанията на терористите, които разстреляха и възпламениха хора в московската концертна зала " Крокус Сити Хол ", за връзки с Украйна са получени с изтезания, написа BILD.

Изданието отбелязва, че през вчерашния ден съветските малките екрани са посочили видео на ФСБ от разпит на обвинени за терористичната офанзива от 22 март. На публикувания запис те декларират, че след атентата сякаш имат намерение да отидат в Киев. Колумнистът на BILD Филип Пятов означи, че тези свидетелства са изфабрикувани. В тази връзка той дава няколко аргумента:

Според първия от тях, обвинените са били изтезавани. " След ареста си мъжете са били подложени на жестоки мъчения от съветските сили за сигурност. Много евентуално е терористите да са били принудени да кажат тъкмо това, което Москва желае да чуе от тях “, отбелязва журналистът.

Той показва още, че показанията са прочетени от лист. " Прави усещане, че терористите четат изказванията си от лист хартия, от време на време гледат с напрежение в една точка зад камерата и приказват неестествено бързо и ясно, макар че съветският не е техният роден език “, означи журналистът.

Освен това няма доказателства за граничен кулоар, който да удостовери истинността на думите на терористите. " Руските малките екрани оповестиха, че в деня на терористичната офанзива украинската войска сякаш е разминирала две села покрай границата, с цел да могат терористите да я пресекат, само че руснаците не са дали никакви доказателства за това “, акцентира Пятов.

И най-после, групировката " Ислямска страна “ непосредствено пое отговорност за терористичната офанзива, а украинските управляващи неведнъж отричаха всякакво присъединяване в офанзивата, написа ИА Фокус ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР