Показанията на таен свидетел по делото за убийството на Димитър

...
Показанията на таен свидетел по делото за убийството на Димитър
Коментари Харесай

Обрат! Таен свидетел разкри, че близнакът Борислав Динков е убил Митко от Цалапица

Показанията на скришен очевидец по делото за убийството на Димитър Малинов от Цалапица разкриват нови и значими условия от съдбовната нощ. Въпреки изказванията на братята близнаци Борислав и Валентин Динкови, че не са взели участие в нанесения побой, се оказва, че това е по-скоро защитна теза. Свидетелят беше разпитан през днешния ден по специфична процедура и единствено в наличие на арбитър.



Атанаска Бакалова

Това стана в следобедните часове, откакто мина очната ставка сред очевидеца Гунчев и Бизюрев и разпитите на още 4 лица, вписани в кориците по делото. Важните показания обаче не бяха прочетени пред публицисти, поради секретната процедура. Те бяха предоставени и на майката на убитото момче Димитър - Атанаска Бакалова, която откакто прочете разпита, се разплака в правосъдната зала.

“Днес съумях да схвана кой е нанесъл ударите в лицето на моя наследник. Това беше информацията, която ни даде тайният очевидец, за което съм признателна и се надявам в този момент тази неточност, която беше направена от прокуратурата, да бъде поправена. Трябва родителите им да бъдат доведени наложително за разпит и да се разбере какви са били техните дейности, по какъв начин са помагали, тъй като те са помагачите в цялата история. Друг човек е блъснал Димитър в лицето! Това, което споделя очевидецът е, че Рангел и Борислав са били дружно в онази вечер, " изрично съобщи Бакалова след съвещанието

На въпрос дали някой от двамата близнаци ли е нанесъл удара и е забъркан, тя отговори: “Да, един от двамата близнаци ”.

" Стана ясно, че Борислав Динков е уговарял всички, които са имали информация. Включително разбрах от разпита на тайния очевидец, че и в ареста също са имали телефон ", довърши Бакалова. Днес очевидците, които бяха планувани - родителите на двамата близнаци и лице на име Нели Копринкова, още веднъж не се явиха в съда, с цел да бъдат разпитани. Съдията разпореди те да бъдат наложително доведени на идващото съвещание, оповестява Трафикнюз.

Атанаска сподели, че неведнъж е молила за нов следствен експеримнт, само че наблюдаващият прокурор по делото Бойка Лулчева, отбраната на Бизюрев и юрист Кемалова, която пази бабата на починалия Митко, не се съгласиха на това. Припомняме, че е бил осъществен единствено един подобен екперимнет, само че без наличието на Бизюрев.

Рангел Бизюрев е изправен пред съда за жестокия побой на 20 юли 2023 година, който е дипломиран в обвинителния акт като съзнателно ликвидиране на Димитър Малинов. Борислав и Валентин Динкови са с обвиняване за персонално укривателство, а делото им се гледа в Районен съд Пловдив.

През утрешния ден още веднъж ще бъде извършено съвещание, в което ще разпитват съдебните лекари, изготвили тройната съдебномедицинската  експертиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР