Показанията, които е дал неговия брат, не са събрани по

...
Показанията, които е дал неговия брат, не са събрани по
Коментари Харесай

Адвокатът на Йоан Матев: Не е разследван любовен триъгълник

Показанията, които е дал неговия брат, не са събрани по правилен метод, сподели още адвокатката.

За откритото оръжие Маркова съобщи по Нова, че то е открито повече от 2 години след убийството и по него няма отпечатъци на Матев. Това е доста необичайно, по мнението на адвокатката.

Има два профила на ДНК на лица от женски пол, за което не се приказва на никое място, сподели още Маркова. Установяването на тези две лица може да обърне хода на делото, счита адвокатката. Може да има друго лице, което да е причинител на действието, означи тя.

16-годишно момче е открито убито в Борисовата градина >>

По думите на Маркова има данни, че на мястото, където е осъществено закононарушението, Игнатов се е събирал ежедневно дружно с приятелката си и други другари.

В документите по делото има сведения за любовен триъгълник сред Георги, приятелката му и трето лице. Това, съгласно адвокатката, не е разследвано в целокупност. Не е открито другото лице, с което са били в спор - не се знае какво е неговото оправдание, изясни адв. Стоянка Маркова.

Задържането на Йоан Матев >>

Вчера Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста 19-годишния Йоан Матев, упрекнат за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Апелативните съдии оставиха в ареста Йоан Матев >>

Припомняме, че Йоан Матев ще дава отговор пред съда по обвиняване за това, че на 2 юни 2015 година в 11.43 ч. в парк "Борисова градина”, като малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, съзнателно е умъртвил 16-годишния Георги Игнатов, като му нанесъл един удар с нож.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР