Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са

...
Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са
Коментари Харесай

Адвокатката на Йоан Матев с шокиращи твърдения за любовен триъгълник: По оръжието няма неговите отпечатъци, а ДНК на две жени!

„ Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са събрани по правилен метод ”, сподели в предаването „ Часът на Милен Цветков ” юристът на обвинения Йоан Матев – Стоянка Маркова.
Относно откритото оръжие тя съобщи, че то е открито повече от 2 години след убийството. „ По него няма никакви отпечатъци от Матев. Това е доста странно”, добави тя. По думите й има два профила на ДНК на лица от женски пол, за което не се приказва на никое място.

„ Именно установяването на тези лица може да докара до поврат в делото. Може да има друго лице, което е причинител на деянието”, сподели още маркова. Адвокатът на Йоан Матев съобщи, че има данни, че на мястото, на което е осъществено закононарушението, Игнатов, дружно с приятелката си и други другари, са се събирали всекидневно.

„ В документите по делото има обиден и любовен триъгълник сред Георги, неговата другарка и трето лице. Това не е разследвано в целокупност. Не е открито другото лице, с което са били в спор. Този човек не е открит, разпитан и не се знае какво е неговото алиби”, изясни тя.

Припомняме, че във вторник съдът реши да остави Йоан Матев за непрекъснато в ареста. Той е обвиняем за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина. Адвокатът на Йоан Матев назова делото преднамерено.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР