Показахме, че в България не вярваме на фалша, че можеш

...
Показахме, че в България не вярваме на фалша, че можеш
Коментари Харесай

Мария Габриел: Българите показаха, че не вярват на нереалистични обещания и фалшиви новини

Показахме, че в България не имаме вяра на фалша, че можеш да получиш поддръжка в резултат на резултати и съответни хрумвания, не с лозунги, не с нереалистични обещания и подправени вести. Това сподели лидерът на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел на конференция след края на изборния ден, съобщи кореспондент на „ Фокус “.

„ Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията “, уточни тя.

„ Искам да благодаря и на сътрудниците от Съюз на демократичните сили и структурите им за мобилизацията, както и на десните обединения, с които имахме съглашение за тези избори. Това е доста явен позитивен сигнал за дейна, уважавана България в Европа “, сподели Мария Габриел.

ВСИЧКО ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ

„ Освен забележимите съперници, имахме и един незабележим, който не пропускаше опцията да прелее гласове към партията, която го издигна за претендент. Това е първа негова загуба и втора за неговия наставник “, разяснява тя.

„ Благодаря на българите, които споделиха доста ясно - „ желаеме резултати, желаеме почтеност и съответен ангажимент “. Това сме правили в тази акция “, посочи Мария Габриел.

„ Със всяка своя дума стоя с работата си. Това показахме целия тим в тази акция “, акцентира тя. „ Нашият водач Бойко Борисов сподели, че има един ден за амнистия. Искам да благодаря на всички българи, които през днешния ден ми я дадоха “, сподели още Мария Габриел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР