Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия "Воля" и

...
Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия "Воля" и
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Стреснахме управляващите

Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия "Воля " и показахме, че сме по-важни тъй като не приказваме за машинно гласоподаване като Българска социалистическа партия, а за приходи, обучение, опазване на здравето – това е дневният ред, съобщи ръководителят на "Воля " Веселин Марешки в предаването "Тази събота " по bTV.

Марешки разяснява за какво неговата партия първо напусна Народното събрание като Българска социалистическа партия, а по-късно разгласи, че ще вземат участие във образуването на кворума, само че не и в дебатите в зала.

"Ние ги стреснахме, стреснахме ръководещите, че няма просто по този начин да си приказват. Да не мислите, че тематиката е за жилищата, че някой си ги е купил на по-ниска цена. Това е най-малкото ощетяване на хората – не приказваме за милиардите, които ще похарчим за самолетите, а договорката си върви тихомълком. От това дребнотемие искахме да ги събудим, да им кажем, че повече не може да продължава по този начин ", означи още водачът на "Воля ".

Марешки изясни, че неговите депутати не престават да са в Народното събрание, тъй като другата заплаха е още по-голяма и безсмислена. "Предсрочни избори, харчене на милиони, лобиране от страна още по-слабо държавно управление, назначено от президента, обир, нов обир и повторение на същите резултати ", означи Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР