Поканих президента на Русия Владимир Путин да дойде у нас

...
Поканих президента на Русия Владимир Путин да дойде у нас
Коментари Харесай

Радев поканил Путин за 3-ти март

Поканих президента на Русия Владимир Путин да пристигна у нас навръх 3-ти март за тържествата на Шипка, само че той няма да може, поради изборите на 18 март.

Това съобщи президента Румен Радев по Дарик. Той добави, че Путин е приел с наслада поканата и ще пристигна след вота в Русия. Той посочи, че президент на Русия не е идвал у нас от 2008 година Путин е в акция не аз, да не гадаем кой ще е идващият президент на Русия, добави Румен Радев.

Моята дума за 2017 година е " битка " - за истината, за справедливостта, съобщи Радев.

Държавният глава дефинира въпросът с мораториума върху нови медикаментите като честен въпрос. Познавам доста от тези 126 депутати, които поддържат моратариума, честни хора, само че би трябвало да осъзнаят, че не може постоянно да се гласоподава под строй, сподели още Радев. Той акцентира, че не се интересува от фармацевтичните компании, а от здравето и очакванията на жителите.

Ананиев да се вторачи в проблемите на Министерството на здравеопазването, а не в това кой стачкува пред Народното събрание. Той е извънредно добър бюджетар, само че в този момент би трябвало да разбере, че се занимава с човешки ориси, добави президентът.

Той акцентира, че ще одобри всяко решение на държавното управление, което ще реши казуса с достъпа до нови медикаменти на тежко болните пациенти във връзка думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че може да се сътвори специфичен фонд за нови молекули.

България би трябвало да се развива като туристическа дестинация, разяснява Радев във връзка втория въжен превоз в Банско.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР