ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА

...
ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА
Коментари Харесай

Община Оряхово кани на публично обсъждане за бюджета за 2024 г.

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО – 2024г.
Община Оряхово, на съображение чл.84, ал.6 от Закона за обществените финанси и чл.71, ал.1, 2 и 3 от Наредба № 17 за изискванията и реда за сформиране на тригодишната бюджетна прогноза за локалните действия и за сформиране, разискване, приемане, осъществяване и отчитане на общинския бюджет афишира, че на 26.01.2024 година от 10 часа в Художествена изложба “Проф.Марин Върбанов “, находяща се в Оряхово, ул. “Андрей Чапразов “ № 15 ще се организира обществено разискване на Проекта на бюджет на Община Оряхово за 2024 година
Материалите по отношение на публичното разискване на плана на бюджет ще бъдат качени на уеб страницата на община Оряхово на 23 януари 2024 година Същите ще бъдат и разполагаем на жителите в Дирекция „ ФСДД, СП и З “.
На общественото разискване жителите ще бъдат осведомени с материалите на Проекта на бюджет на община Оряхово за 2024 година по окрупнени индикатори, след което, всеки присъстващ може да вземе отношение по показания материал.
Каним всички жители, компании, организации на бюджетна прехрана, неправителствени организации и медии да вземат присъединяване в общественото публичното разискване на Проекта на бюджет на община Оряхово за 2024г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР