Пожелавам си го всяка година. Но явно съм бил много

...
Пожелавам си го всяка година. Но явно съм бил много
Коментари Харесай

За Коледа си пожелавам да не ни управляват идиоти

Пожелавам си го всяка година. Но очевидно съм бил доста непокорен – все не го получавам. Както и още доста непослушни българи.
Доказателствата се натрупат всеки ден. Ето го следващото - в случай че едно дете е арестувано с мярка за неотклонение " задържане под стража ", това не е дете, което е чинно и положително, споделя следващият управленец по шаблон, зам.-правосъдният министър Евгени Стоянов. А пък си обезателно дисциплиниран и добър, в случай че си зам.-министър, да не приказваме министър. И народен представител, и министър председател, и президент. Там са единствено добрички и послушни – слушкат ли слушкат. Е, не слушкат тези, които са ги избрали, а някои други, само че това са детайлности. Макар че Дявола в дейталите т.е. детайлностите се крие...
Тази седмица Actualno.com пусна анкета, с въпрос коя законодателна самодейност, станала обществено известна единствено през последния месец, е най-нагла. Направихме обаче неточност – пропуснахме да прибавим още един отговор. И той е: " Толкова са възхитителни, че не можем да си изберем! " Така и с ръководството – толкоз доста възхитителни има там, че не можем да си изберем от кого да почнем.
Мислех напълно съществено да напиша един материал на кого не бих поискал Весела Коледа. Ей по този начин, поименно – като във вица за жертвите от Втората международна война. Но няма смисъл – прекомерно доста са. Единственото, което има смисъл, е освен да ги разпознаваме, а да почнем да не ги позволяваме до властта. Или към този момент станаха повече от нас?
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР