Пожарникарите излизат на протест с искане за по-високи заплати. Около

...
Пожарникарите излизат на протест с искане за по-високи заплати. Около
Коментари Харесай

Протестиращите пожарникари към Кирил Петков: Не си играй с огъня! "От опит знам - опасно е!"

Пожарникарите излизат на митинг с искане за по-високи заплати. Около 200 души са се събрали на площад " Независимост " в София, с цел да изразят своето неодобрение от заложените параметри в Бюджет 2022. Те оповестиха, че митингът им ще бъде кротичък и в границите на закона.

Огнеборците отдадоха респект на Васил Левски. По традиция митингът им стартира с Химна на Република България. Не е почтено това, което се случва. Не е почтено отношението, не е почтено пренебрежението, безапелационни са те и приканиха от ръководещите да отидат и да изкарат една промяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на Министерски съвет.

" Няма да се изморим ", безапелационни са пожарникарите. " Когато няма схващане, има протестиране ", безапелационни са от профсъюз " Огненборец ". По традиция митингът им стартира с Химна на Република България. Не е почтено това, което се случва. Не е почтено отношението, не е почтено пренебрежението, безапелационни са те и приканиха от ръководещите да отидат и да изкарат една промяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на Министерски съвет. " Няма да се изморим ", безапелационни са пожарникарите.

" Когато няма схващане, има протестиране ", безапелационни са от профсъюз " Огненборец ". По традиция митингът им стартира с Химна на Република България. Не е почтено това, което се случва. Не е почтено отношението, не е почтено пренебрежението, безапелационни са те и приканиха от ръководещите да отидат и да изкарат една промяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на Министерски съвет. " Няма да се изморим ", категоринчи са пожарникарите. " Когато няма схващане, има протестиране ", безапелационни са от профсъюз " Огненборец ".

Източник: Novini.bg
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР