Пожарникари спасиха клошар, качен на горящ покрив. Инцидентът е станал

...
Пожарникари спасиха клошар, качен на горящ покрив. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Пожарникари спасиха клошар, качен на горящ покрив

Пожарникари избавиха клошар, качен на пламнал покрив. Инцидентът е станал в бургаския комплекс " Братя Миладинови ". След среднощ там е избухнал огромен пожар, който е изпепелил покрива на жилищната постройка.

Това каза за БНР Бургас шефът на Регионалната работа за пожарна сигурност в Бургас комисар Николай Николаев. Пет екипа на пожарната са гасили пламъците. Кооперацията, известна като работническо общежитие, е била населявани от четирима клошари.

" Посред нощ, най-вероятно, са нощували. По-късно са усетили, че пожарът е станал. Нямало е време, стълбището е било мощно задимено. Тримата са излезли сами, а четвъртият се е качил на покрива. Беше заловен за покривната структура на постройката. С автомеханична стълба, индивидът е свален и избавен и предаден на Спешна помощ, които са му подали О2 ".

На място към този момент има три противопожарни екипа, които разчистват и доизгасят покрива, който е с повърхност към 800 кв.м.

Комисар Николаев осведоми, че е допустимо в комплексите " Братя Миладинови " и " Лазур " да има мощно чувство на димни газове, в резултат на пожара.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР