Пожарникари и полицаи били вдигнати на крак, след като жена

...
Пожарникари и полицаи били вдигнати на крак, след като жена
Коментари Харесай

Гаджето на митничар го хвана на калъп с друга пред погледа на полицаи и пожарникари

 Пожарникари и служители на реда били вдигнати на крайник, откакто жена подала сигнал, че нещо неприятно се е случило с приятеля й. Той не си вдигал телефона, не отключвал вкъщи, нямало го и на работа. Човекът работел като митничар и живеел на ул. " Княз Борис “ в морския град. След като екипите за бързо реагиране пристигнали, дамата ги повела към жилището, пред очите на смаяните съседи. Комшията им работел като митничар и постоянно се запивал, обичал живота, описват те пред " Труд ".

Пожарникарите разрязали вратата с флекс и пред очите им се разкрила " блага картинка “. Митничарят бил в действителност в жилището си- жив и здрав, само че с друга жена. При това в много гореща сцена, поради която не обърнал внимание на настойчивото звънене и тракане на външната врата, предшествало офанзивата на пожарникарите.

" На легло беше, само че не че му беше призляло, забавлявал се индивида с друга “, описват пикантни детайлности в обществените мрежи очевидци на претърпяното по-късно. Приятелката на митничаря обаче се вбесила и до момента в който екипите на пожарна и полиция си заминавали, изхвърлила облеклата на мъжа през балкона, като по филмите.

" Ако не беше напирала толкоз да влиза вътре, можеше нищо да не стане и да продължи да му харчи парите ", одумват напористата жена познати на митничаря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР