Пожарникар, участващ в издирването на Джей Слейтър, каза как е

...
Пожарникар, участващ в издирването на Джей Слейтър, каза как е
Коментари Харесай

Джей Слейтър: Пожарникарите откриват „все по-странен“ елемент в търсенето на изчезнал тийнейджър

Пожарникар, участващ в издирването на Джей Слейтър, сподели по какъв начин е „ все по-странно “, че изчезналият младеж към момента не е открит в Тенерифе.

Огромна интервенция на незабавна помощ продължава към този момент седем дни, с цел да се опита да откри 19-годишния юноша от Освалдтуисъл, Ланкашир, който е в неопределеност от предишния понеделник сутринта.

Собственикът на настаняването в Airbnb в северозападната част на Тенерифе беше последният човек, за който беше доказано, че го е видял, до момента в който се отдалечаваше, откакто го попита в какъв брой часа потегля идващият рейс, с цел да може да се върне назад на юг от остров към 8 сутринта. По-късно той се свърза с приятеля си Луси Лоу, с който беше на отмора, с цел да каже, че се пробва да се върне пешком, което е преход от към 10 часа и батерията на телефона му е на път да почине.

Започна огромна издирвателна интервенция към село Маска със избавителни екипи, които претърсват големия, подъл терен с планини и проломи, до момента в който също толкоз предизв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР