Пожарната в Асеновград ще бъде временно преместена. Причина за това

...
Пожарната в Асеновград ще бъде временно преместена. Причина за това
Коментари Харесай

Местят цялата техника и документация на пожарната в Асенoвград

Пожарната в Асеновград ще бъде краткотрайно преместена. Причина за това са наближаващите в региона ремонтни действия по плана за Водния цикъл. Налага се цялата налична техника да бъде изнесена и ситуирана на площадката край Градския басейн, а преместването ще промени метода на работа на пожарникарите”, изясни началникът на РСПБЗН в града основен контрольор Величко Бришимов. Той уточни, че документите и профилираните пожарникарски екипи ще бъдат преместени в пригодено за задачата помещение край общинския плаж.
Там ще бъде и мястото, на което пожарникарите ще дават своите наряди в продължение на месец. Новото местонахождение на асеновградската пожарна ще затрудни бързото идване на екипите до мястото на случаите, счита Бришимов. По думите му, най-сериозно смяната ще се отрази на системата за обявяване на произшествията. Решено е, че до момента в който Пожарната в Асеновград е ситуирана отвън нормалната си постройка, известяването ще се сосъществява по радиостанция или посредством мобилен телефон.
Противопожарните коли, пък, ще би трябвало да се следят непрестанно, защото ще стоят навън непрекъснато. Друго стеснение, подбудено от преместването е, че може да се наложи водата в цистерните да бъде източвана, с цел да не замръзне, в случай че температурите се намалят до стойности по-ниски от 5 градуса. Очакваният интервал, в който строително-монтажните действия по Водния цикъл ще затворят за придвижване региона на Пожарната, ще бъде най-малко до края на месец ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР