Пожарната, преобразувана на кемпер, затъна в пясъка край Алепу и

...
Пожарната, преобразувана на кемпер, затъна в пясъка край Алепу и
Коментари Харесай

Два пъти задържат германеца, навлязъл в дюни с пожарна-кемпер

Пожарната, преобразувана на кемпер, затъна в пясъка край Алепу и подвигна на крайник полиция, регионална администрация и екоинспекторите. Последва втори арест на водача и наказателно произвеждане, предава БТВ.

Пожарната-кемпер, ръководена от немец и приятелката му, е затънала на по този начин наречения Шофьорски плаж, сред вилно населено място „ Дюни “ и предпазена околност Алепу на 1 септември.

„ Опитали са се да попречат и да осуетят инспекцията, държали са се жестоко с полицейските чиновници, което е наложило задържането на немския жител “, изясни Неделчо Рачев, старши комисар Министерство на вътрешните работи – Бургас.

След 24-часовото задържане в полицията в Созопол, обстановката на плажа се повтаря.

Къмпингарите са отказали помощта на полицията и се пробват сами да извадят пожарната кола от плажа тази заран.

„ Съжалявам, беше неточност, не знаех, че нарушавам закона “, сподели немският екскурзиант Виктор Хоке, водача на кемпера. „ Да съм почтен, желая да изляза с тази кола по най-бързия метод “, сподели още той.

Опитите да напусне плажа още веднъж водят до нарушавания и второ задържане от полицията. При обиска не са открити наркотични субстанции. Образувано е наказателно произвеждане за съзнателно увреждане на предпазена територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР