Пожарът във военния завод Дунарит край Русе вече е напълно

...
Пожарът във военния завод Дунарит край Русе вече е напълно
Коментари Харесай

Пожарът във военния завод Дунарит е напълно овладян

Пожарът във военния цех „ Дунарит " край Русе към този момент е изцяло овладян. Няма заплаха от ново възпламеняване или гърмеж.

Въпреки че огънят е смълчан, не престават дежурствата на противопожарни екипи, както и наблюденията с дрон с термо надзор. Причината за случая занапред ще се обяснява. Според инструкциите за сигурност, към момента няма достъп до цеха.

С изясняване на случая се е заела Окръжната прокуратура в Русе. Заради ограничения за сигурност до този час регионът беше отцепен, в понеделник се чака хората да бъдат на работа.
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Пожарът е овладян, все още нямаме тлеещи огнища, само че обстановката изисква да изчакаме по този начин несъмнено време с оглед сигурността на чиновниците, които ще работят на терен, с цел да продължим с дейностите. Към момента се организират мероприятия с служащи, които са били вътре, с цел да забележим каква е повода. Дали е техническа нередовност или умишлена неточност. Но все още работим по версия техническа редовност по-скоро.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР