Пожарът в нефтеното депо във Феодосия, Крим не е овладян

...
Пожарът в нефтеното депо във Феодосия, Крим не е овладян
Коментари Харесай

Пети ден в Крим потушават пожара в нефтеното депо

Пожарът в нефтеното хранилище във Феодосия, Крим не е овладян изцяло към този момент пети ден , а тази нощ се появиха известия и че още един контейнер се е взривил.

Атаката по полуостров Крим на украински дронове се случи в нощта на 7 ноември .

В обществените мрежи се популяризират няколко видеа, а и фотоси, показващи сериозен гърмеж и огнен дирек.

Губернаторът на Крим Сергай Аксьонов заяви, представен от ТАСС, че във Феодосия и по отношение на пожара е имало " изпускане на запалими материали на един от терминалите ".  Базата е била обградена от " чиновници на профилирани служби " и зоната за евакуация няма да се усилва. Преди ден съветските управляващи оповестиха, че от региона към базата са евакуирани 1137 души .

Тази заран кметът на Феодосия Игор Ткаченко твърди, че обстановката е овладяна и нормализирана, като няма факелно експлоадиране.

Прези всичките тези четири дни съветските медии не обвързват в материалите си пожара от 7 ноември с офанзивата на украниски дронове, а известията за случаите вървят редом. Самите управляващи също по този начин в никакъв случай не загатват за първопричината за пожара и случая. 

Терминалът във Феодосия разполага с повече от 30 резервоара с разнообразни размери. Съдейки по сателитни фотоси, оповестени в деня след офанзивата, минимум три или четири от тях горяха по това време - заради черния пушек беше мъчно да се дефинира точният брой и размерът на вредите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР