Пожарът в четириетажния търговски център Зимна вишна в Кемерово се

...
Пожарът в четириетажния търговски център Зимна вишна в Кемерово се
Коментари Харесай

Това са златните наследници на несменяемия губернатор на Кемерово

Пожарът в четириетажния търговски център " Зимна вишна " в Кемерово се развихри на 25 март. В огъня починаха 64 душии, от тях - 41 деца. При това държанието на губернатора на Кузбас в разгара на нещастието в Кемерово провокира маса въпроси. Главата на района не пристигна на мястото на пожара и до 28 март даже не се изиска да се срещне с околните на жертвите. Когато въпреки всичко в града се събра бурен протест, Тулеев не излезе при участниците, наричайки ги с обидни имена.


Аман Тулеев


Ето каква е биографията на кемеровския губернатор и по какъв начин се грижи за тези, които са му в действителност скъпи.

73-годишният Аман Тулеев заема своя пост от 1 юли 1997 година. По този метод той заема длъжността губернатор повече от 20 години, които е съумял да осребри и с лихвата и да устрои околните си и тяхното безоблачно бъдеще.



За сина на Тулеев Дмитри, който управлява федералното ръководство на пътищата " Сибир ", има доста клюки.

Например през 2016 година медиите научиха, че взе участие в две потребителски кредитни кооперативи по същото време, когато татко му приема закон за възбрана на колекторската активност. В свое опрощение тогава той съобщи, че не знаел по какъв начин са го вкарали там и несъмнено е станало скрито от него.



Дмитри не крие първокласния си живот и във връзка с сина си. 18-годишният Андрей се занимава с тенис, доста пътешества и нищо не си отхвърля, веселейки се с приятелчетата.



Например на един от рождените му дни го поздравява персонално не какъв да е, а известната съветска певица Вера Брежнева. По време на празненството тя показва нашега вярата, че когато Андрей порасне, обезателно би трябвало да се запознае с щерка й, при което татко му се разкрещява: " Бързо, взимай й телефона! "

В фамилията на политика са двама сина, само че по-младият - Андрей умира при злополука през 1998 година. След няколко години Тулеев намира неговия извънбрачен наследник и собствен внук - Станислав. До 12 години момчето живее с майка си, след което дядото го взима при себе си в Кемерово.



От оскъдно сираче Станислав за един час се трансформира в златно момче. Сега е на 26 години и дружно с жена си Кристина възпитава двете си деца. И в случай че мъжът, очевидно по съвет на дядото, не използва обществени мрежи, само че жена му изцяло запълва този пропуск.


Единствената фотография, на която се вижда лицето на внука

Тя разгласява фотографии на парктика всеки ден. Ето - появява се в безценен ресторант, на друга е с мъжа си на отмора в Италия, а на идната фотография се хвали със фотография, на която се виждат новите й покупки.







Преди да се омъжи, " щастливата майка на две деца " работи като брокер на парцели и прави покупко-продажби, в това число и за звезди. Сега заработва с ръкоделие и прави по поръчка разнообразни брошки.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР