Пожарът, който избухна в складовете за боеприпаси край Карнобат в

...
Пожарът, който избухна в складовете за боеприпаси край Карнобат в
Коментари Харесай

Няколко версии за взривовете в складовете за боеприпаси, щетите вече са изчислени

Пожарът, който избухна в складовете за муниции край Карнобат в неделя, към този момент е сподавен изцяло. Работи се по няколко версии. Вече са изчислени и вредите в складовете, съобщи оръжейният необут и притежател въз основата Емилиян Гебрев.

Той не конкретизира на каква стойност възлизат загубите. Боеприпасите в складовете са били предопределени за африкански клиенти, които обаче не са дофинансирали плана си.

Пожарът е сподавен, за което оказал помощ и дъждът, само че регион от към 2 километра край складовата база за муниции, остава отцепен. Не се позволява никой да минава поради риск наранени от пламъците муниции да се взривят. Първият оглед на проверяващите ще бъде откакто изтекат 72 часа от последния гърмеж, оповестиха от прокуратурата. Затова на този стадий към момента не е формирано досъдебно произвеждане.

" Общо взето нещата са безусловно ясни, тъй като облетяно е всичко с дронове. Знае се и ние знаем до численост и до цент, до стотинка вътре какво е имало и какво се е случило”, сподели за Българска национална телевизия Емилиян Гебрев, притежател на складовата база.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР