Пожар пламна в жилищен апартамент в центъра на Ямбол рано

...
Пожар пламна в жилищен апартамент в центъра на Ямбол рано
Коментари Харесай

Майка и син пострадаха при пожар в апартамент в Ямбол

Пожар пламна в жилищен апартамент в центъра на Ямбол рано тази заран. Огънят обхвана част от покрива на шестетажна кооперация до ямболския Безистен. Три пожарни екипа овладяха пожара в границите на 45-50 минути.

Пострадали са майка и наследник . Те са настанени в болница с изгаряния първа степен. Няма заплаха за живота им, заяви представителят на регионалната дирекция на полицията Татяна Павлова.

Хората от жилищния блок са се събудили през днешния ден към 05:00 след мощни крясъци от живеещия на последния етаж млад мъж и негов комшия. На място незабавно идват пожарни коли, кола за спешна помощ, дежурни екипи на полицията и на общинския Сектор за предварителна защита и запазване на публичния ред.

В засегнатото жилище живеят 68-годишна жена и 35-годишният ѝ наследник. Най-напред към центъра за незабавна здравна помощ е откаран младият мъж. „ Беше целият затрупан със сажди, а по главата му имаше кръв “, описаха съседи. Често са го виждали в несъответстващо положение, само че не се ангажираха дали е бил под въздействието на алкохол или на други вещества.

Не сме чули гърмежи или гърмеж като от газова бутилка, споделиха още излезлите на открито хора от жилищната кооперация. Основните им терзания бяха пожарът да не засегне целия покрив.

Причините за пораждане на пожара са в развой на определяне. Огънят, засегнал и част от покрива на жилищната кооперация, бе овладян за по-малко от час.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР