Пожар отне живота на мъж, а жена е обгазена при

...
Пожар отне живота на мъж, а жена е обгазена при
Коментари Харесай

Пожар отне живота на мъж в Сливен, жена е обгазена

Пожар лиши живота на мъж, а жена е обгазена при пожар в жилищен блок в квартал " Дружба " в Сливен тази нощ. Няма други потърпевши, нанесени са материални вреди, съобщо.

Собственичката на жилището е избавена, откакто близо половин час тя е стояла на парапета на терасата на петия етаж и викала за помощ. След като пожарникарите достигнали до дамата, тя била откарана в Центъра за незабавна здравна помощ - Сливен.

От високите етажи на постройката са евакуирани всички съседи на опожарения апартамент. Според тях потърпевшата и синът ѝ са имали душевен проблеми, а починалият, евентуално сириец , който се е занимавал със строителство, е живеел с нея на фамилни начала.

" Ние се събудихме от крясъци и викове и видяхме, че има пожар горе. И това е. Не знаем какво се е запалило, кой се е запалил. Съседката е проблематична жена. Има един мъж, който живее с нея и той - ни мозъка, ни дума, какво става с него, не знаем. Чакаме да ни осведомят ", споделя един от съседите.

" Не знам кой е бил вътре. Не знам, какво е станало. Не знам. Само ги видях по какъв начин двама отвориха прозореца и то лумна всичко и нашата врата се подпали ", показва различен комшия.

Причините за случая се обясняват. През деня се чакат детайлности по следствието на пожара.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР