Горски пожар в района на Остин унищожи жилищна сграда и повреди най-малко 3 други

...
Пожар от храсти, горящ в предградие на Остин, Тексас, унищожи
Коментари Харесай

Пожар от храсти, горящ в предградие на Остин, Тексас, унищожи една жилищна сграда, нанесе щети на други и наложи заповеди за евакуация във вторник, казаха служители.

Пожарът е овъглил около 50 акра в Cedar Park, град с около 77 000 души, приблизително на 20 мили северно от Остин, към рано в сряда, съобщи Тексаската горска служба A&M. Пожарът, който започна във вторник и беше наречен Пармър Лейн за близка улица, беше овладян на около 15%, каза службата.

 Стълбове дим се носят над район в Cedar Park, Тексас, където във вторник беше запален голям пожар. class= Стълбове дим се носят над район в Cedar Park, Тексас, където във вторник беше запален голям пожар от храсти. С любезното съдействие на Рамон Валериано/Facebook

Една жилищна сграда е унищожена, а други три са повредени от пожара, съобщиха служители на Cedar Park в съобщение за пресата във вторник. Един жилищен комплекс, 95 градски къщи и близки фирми бяха наредени да се евакуират.

Пейзаж е изгорен от пожара в Йорк в националния резерват Мохаве в Ниптън, Калифорния. Пейзаж е изгорен от пожара в Йорк в националния резерват Мохаве в Ниптън, Калифорния. Тай О'Нийл/AP

„Това е голям пожар и засяга сгради. Има и значително въздействие върху трафика. Избягвайте района“, каза полицията в Cedar Park в туит във вторник вечерта.

 Екипите реагират на пожара в Cedar Park, Тексас. class= Екипите реагират на пожара в Cedar Park, Тексас. С любезното съдействие на Srinivas Ponnala/Twitter

Съобщава се за един лек ранен, според градските власти. Червеният кръст създава подслон за хора, които са били разселени, съобщи градът.

Сигналът за пожара е подаден след 18 часа. местно време във вторник и екипите откриха горящи жилищни сгради, се казва в съобщението за пресата от града.

Повече от 20 държавни и местни агенции са реагирали на пожара, се добавя в съобщението за новините.

Ая Еламруси от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР