Пожар остави 24 семейства на улицата, съобщи . Инцидентът е

...
Пожар остави 24 семейства на улицата, съобщи . Инцидентът е
Коментари Харесай

Пожар остави 24 семейства на улицата в Стара Загора

Пожар остави 24 фамилии на улицата, заяви. Инцидентът е от Стара Загора, а огънят е тръгнал от разпален комин. Покривът е напълно опожарен, а жилищните етажи са необитаеми след потушаването на пожара.

В три през нощта Валентин, брачната половинка и детето му чули мощен звук и тракане по вратата. " Пожарна и полиция ни изтеглиха доста бързо, тъй като стихията се беше разбушувала. Бързо се отзоваха и от общината и помогнаха на всички нуждаещи се ", спомня си той. 

Баба Илийка със сълзи на очи показа, че е претърпяла нещо извънредно. " Благодарение на служителите на реда сме избавени. Ужасяващи са последствията при нас. Не е допустимо скоро да се живее в жилищата. В момента пребивавам при другари, само че ще ми обезпечат общинско жилище ", изясни тя.

От общината показват, че е оповестено отчасти бедствено състояние. " Назначена е Комисия по бедствия и повреди, която сега прави оглед. Ще би трябвало да създадем градивно мнение, с цел да се види дали блокът е безвреден. През април или май следващата година може да бъде осъществен ремонт. Първо би трябвало да се обезпечат средства. Няма бедстващи, всички нуждаещи се са настанени в общински жилища ", означи Ангел Стоманярски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg