Пожар на Нова Година взе три жертви, а две жени

...
Пожар на Нова Година взе три жертви, а две жени
Коментари Харесай

Кървав ад на парти за Нова година! Мъж запали къща и каза на гаджето си: Никой друг няма да те има! Миг по-късно…

Пожар на Нова Година взе три жертви, а две дами оцеляха по знамение, пише Daily Mail.

Хаосът в къщата в Киртън, графство Линкълншир в Източна Англия, е почнал, когато мъж запалил парцела и извикал на гаджето си: „ Никой различен няма да те има “. После е умъртвил приятелката си, различен мъж и себе си. Полицията счита, че двете жертви може да са били намушкани. 

``
реклама

В кървавия пъкъл две дами са съумели да оцелеят със скок от последния етаж. 

Смята се, че детективите проверяват версията, че любовен триъгълник е провокирал нещастието, преди пламъкът да обхване в 3 часа сутринта оценената  на £ 350 000 къща.

Полицията в Линкълншир разгласи, че починалите са 27-годишна жена и двама мъже на възраст 24 и 32 години. 



24-годишният е Били Хикс, който е умъртвил приятелката си и другия мъж, преди да се самоубие. Оцелели са Натали Хол и полицейският контрольор Рейчъл Брейм.



Разбра се още, че домът е благосъстоятелност на някогашния готвач Пол Едмъндс и брачната половинка му Дона, и двамата на 54 години. 

Те стопанисвали механа дружно в Бостън до предишния май, когато се преместили в Ilfracombe в Северен Девън, с цел да ръководят различен ресторант, оставяйки 20-годишните си деца в парцела. 

За Daily Mail родственик на убитото момиче – Фабио, разкри, че пожарът е породен от Били, защото се почувствал излъган.

Той сподели: „ След като схванал, че е бил излъган, Били влезнал в къщата с казан с гориво, който е възпламенил. След това споделил на момичето: Никой различен няма да те има. Ще се уверя в това. ”

Фабио добави, че посетител на къщата, който е скочил от втория етаж, е извикал полицията и е уведомил няколко съседи какво се случва вътре. 



„ Човекът, който предизвикал огъня, бил изцяло вманиачен, когато схванал, че приятелката му го е излъгала с някого, който познава. ”, добави Фабио.  

Оцелялата след скок от спалнята на последния етаж – Натали Хол, е единствено с пострадвания на краката.



По-късно тя е написала във фейсбук: „ Добре съм, единствено няколко леки пострадвания по краката ми. Много съм щастлива, че съм жива, което е повече, в сравнение с мога да кажа за прелестните ми другари, чийто живот беше лишен тази нощ. Моите съболезнования към техните фамилии. ”

Говорейки за бягството на мис Хол, съседът Луис Макгари съобщи: ”Тя скочи от горния прозорец, с цел да се избави от огъня и нарани краката си. Те можеха и да се счупят, когато падна на земята. Тя усещаше доста болежка, а аз и приятелят ми се опитвахме да я утешим. ”



Луис се обадил на Службите за незабавна помощ, преди да се впусне в свирепо горящата къща, и разказа топлината като „ толкоз гореща и интензивна “.

Приятели на другата оживяла - Рейчъл Брейм, пък сътвориха страница в нейна поддръжка на Just Giving, защото съгласно тях „ явно е травмирана и е изгубила всички персонални движимости “.

Превод: „ Петел ”

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР