Пожар изпепели три къщи в центъра на ГабровоСигналът за инцидента

...
Пожар изпепели три къщи в центъра на ГабровоСигналът за инцидента
Коментари Харесай

Пожар изпепели три къщи в центъра на Габрово

Пожар изпепели три къщи в центъра на Габрово
Сигналът за случая е подаден към 10:30 часа през днешния ден. Като по знамение няма потърпевши. Огнената буря е тръгнала от една от къщите, в която се правил ремонт, бързо се разраснала и обхванала и прилежащите два парцела, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Пламъците са избухнали от къща, в която се правил ремонт, на място незабавно пристигнали екипи на пожарната, само че огнената буря се разраснала и обхавала и прилежащите два парцела.

Жена: „ Дойдох тъкмо когато пристигнаха пожарникарите. Видях, че гори междинната къща и то доста. Само мога да кажа едно огромно отлично на пожарникарите.! “

„ Хората вършиха ремонт цяла година и тъкмо в крайният стадий да изгори, това е към този момент неприятен шанс “, разяснява комшия на пострадалите

Две от изгорелите къщи са необитаеми, а хората, които живят в третата, като знамение съумели да се измъкнат невредими. За благополучие в същото време на мястото не е имало и служащи.

„ Тепърва ще се обясняват аргументите. В разследване на пожара, който е избухнал в междинната къща се е популяризирал в двете прилежащи. Щетите, виждате и в трите къщи покривните структури и вторите етажи на къщите са унищожени “, сподели комисар Георги Русинов, шеф РСПБЗН – Габрово.

Разследването на аргументите за пожара продължава. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР