Пожар избухна във военна база на Крим. Заради него бе

...
Пожар избухна във военна база на Крим. Заради него бе
Коментари Харесай

Пожар във военна база на Крим, Украйна приветства успешната си операция

Пожар избухна във военна база на Крим. Заради него бе затворена близка автомагистрала, предадоха международните организации, като се позоваха на назначения от съветските управляващи губернатор на полуострова Сергей Аксьонов.

Огнената буря се е разразила на полигона въз основата в Кировски окръг на Крим и поради нея е била затворена автомагистрала " Таврида ". Повече детайлности за аргументите за пожара на този стадий не се оповестяват.

Над 2000 души от региона въз основата ще бъдат краткотрайно евакуирани, разясни Аксьонов.

Според канали в Телеграм, свързани с съветските служби за сигурност и съгласно украински медии в базата гори склад с муниции след среднощна украинска офанзива.

Украйна приветства " сполучливата си интервенция " след пожара, избухнал тази заран във боен обект в анексирания полуостров Крим, наложило поставените от Москва управляващи да изтеглят повече от 2000 цивилни от региона, съобщи Франс прес.

" В окупирания Крим беше извършена сполучлива интервенция. Врагът крие размера на вредите и броя на жертвите ", написа началникът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов в " Tелеграм ".

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР